Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dina ögon log

 

så insiktens mening
-ensamhet är din väg
där smycket av liv
täcker spåren du lämnat

släpper taget om dina ord
vandrar ut i den natt min verklighet bjuder

se hur tåren föds där stjärnan har sitt hem
i din kupade hand stillar den sitt fall
minns mig för den jag var
när dina ögon log




Fri vers av kath
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-11-05 16:23



Bookmark and Share


    Mejja
Denna är fin. Mjuk i sin form. Gillargillar!
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath