Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lördagstristess

Som du gömde din vårtiga handflata

hela mellanstadietiden igenom

 

som du vred på gasen bara lite

om nätterna på högsbohöjden

 

som du snubblade nära intill vägkanten

på försök

 

för att se om det var Meningen

 

att kanske livet inte var för dig

på Riktigt

 

 

De blodröda draperierna hänger kvar och samlar damm

och minnen

 

Utanför fönstret en långsamt framglidande ballong med korg och linor

 

Jag kunde kanske köpa mig en ballong

med korg och nödlinor




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP