Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad idag!

Inget, inget saknar jag
Jag har tid och jag har kraft
jag mår bra idag!
Jag är glad!

Jag vill dansa, jag vill skratta,
jag vill sjunga, jag vill tacka!
En sån härlig dag
Jag är glad!

Inget, inget saknar jag
Jag har vänner, jag har ord
det är övernog!
Jag är glad!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-06 22:35



Bookmark and Share


  curra
Vad glad jag blev av att läsa den här :)
Tack så mycket, nu har du gjort mig på bättre humör och det behövdes..
tack tack :)
2005-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP