Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEAbordet

Ytligt sett en billig grej
fyndat i Ikeas hörna
blir den bästa sak jag har
matbordet för många

stadig och robust
reptålig och ful
men runtom detta bord
händer allt det viktiga
i livet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP