Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaningen: Orden: frostnupen, galjonsfigur




Bella av trä

Frivillig i blåsten
snordroppe under näsan
frostnupen sjömansgosse
håller ögonen stadigt
på Bella den ljuva,
galjonsfigur.

Du Bella, underbara, klädd i gyllene skrud
jag skall troget dig besjunga med min stämmas ljud
du finns ständigt i mitt hjärta, mina drömmars brud!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2010-04-02 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP