Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbar i Tsunami-spåren




Pias flicka

Det är sant att jordklotet krymper
för internet har knutit ihop alla platser
men för den som bor långt borta
kan en mammakram som flygs ner till jul
ändå vara det bästa

Det är sant att framtiden är här nu
för alla har vi sett allt redan
på stora skärmar i vardagsrummet
men den som arbetar i U-land
upplever den gamla världen

Det är sant att du är vuxen
och kan resa vart du vill, mitt barn,
men i mina ögon är du alltid min bebis
och därför kommer jag till dig
med mammakramar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-02 13:14



Bookmark and Share


  PPQ
gillas
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP