Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla lilla syster

Vita kind
stora ögon
halsband av glas
trädda pärlor hårt i handen
sitter i pappas knä
och ser med skräck
på morbor Tomten
som bullrat in
maskförsedd

"Han får inte ta alla mina saker!"

och den julen
blev ett outplånligt minne
för en liten, liten flicka




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 13:18



Bookmark and Share


    papillon
O, jämmer - med en stor säck i näven, full med saker som han redan tagit från andra...........
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP