Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isprinsessa

Frosten lockar mig till frusna drömmar
glider över sjön på blankfryst is
skridskodansar åttor, ritar cirklar
löper som isprinsessa på nåt vis

i anteckningsblocket ser jag spåren
av min penna som har löpt amok
fast jag ofta längtar efter våren
ritas frusna drömmar i min dagdrömsbok.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-02 13:20



Bookmark and Share


    Johnny Chow2
isigt bra :D men skridskoråkandet e över snart :( shorts o t-shirt next!! sommar :D
2010-04-02

  Myself
fint Åsa,och skönt att våren är här!Hurra!
2010-04-02

  Maria T
Isdans är mycket vackert
2010-04-02

  coleve
vad fint
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP