Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en vinter av sorg

 

det gör ont när hjärtan brister
när drömmar förlorar sitt hem
i en vinter av sorg

där stegen spelar saknadens musik
och tystnad råder när tårar faller

livet en ändlöshet att fylla




Fri vers av kath
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-11-07 09:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja detta är en riktig vinterdikt...tycker om den mycket...
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath