Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie


Kärlekens låga.

Kärlek är något fint, det är en låga som flammar upp.
Men kärleken kan också va en plåga då man har en fel relation.
Jag mötte en kille som va så fin och ha tog mig i sin hand och log.
En glista tändes i mig då han berörde mig med en varm kram och en härlig underbar puss.
Vi stog och hånglade natten lång och vi hadde även en het sex stund med vaarandra.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 20:42



Bookmark and Share


  nalltuss
De första två raderna rimmar så fint.
Man kan sedan att killen tolka som att killen fann en goldklimp i dig även om den röda tråden är svår att se.
2010-04-05

    Ken Cassel
Så trevligt!
Bra skrivet!!!
:)

Kramar!!!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP