Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svidande belägring

 


svidande belägring
där de intagna gråter
och himlen begär en gåva

våra svärande sorger
pantsatta i kärlekens namn

ditt vackra ordval
stulet, bestulet
sånger tömda

men livet svävar
över såren
läkande stunder

i en famn av krossat glas




Fri vers av kath
Läst 199 gånger
Publicerad 2005-11-08 07:44



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Tack för din tidsbild skildrad med ömhet och insikt! Den fångar mig!
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath