Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AV Annelie


Hjärtat pumpar just för dig.

Att du finns i mitt liv det gör mig glad och nöjd på alla sätt som finns.
Just du kan kosten att göra mig bäde lycklig , ibland så kommer gråt efter skratt.
Vi är enade i både tankar och djupa diskutioner.
Mitt hjärta pumpar när du rör vid mig.
Du kan kosten att förföra mig.
När vi ses står vi ofta och hånglar i duchen tills vi blir kåta då vi älskar hett och passionerat natten lång.
Att ha dig nära är min enda längtan.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 15:59



Bookmark and Share


  Aftonvännen
kosten att förföra.
en sanning i felskrivning?

jag tror på det där att hångla varandra kåta
hångla med ögonkast och ord
och god mat
och choklad
2010-04-18

  nalltuss
Redigt och bra. Lagom rytmiskt.
"På alla sätt" och "min enda längtan" visar verklig passion.
Det här skulle min egen romanfigur Evert läsa.
2010-04-18

    Ken Cassel
Vackra tankar, Annelie!!
gillas
:)

Kram på dig!

Ken
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP