Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under vintern sover allt


villakvarteret står i kvällssolsidyll med bilar på uppfarterna
en och annan cykel skymtar fram
en framtinad grill på en gård antyder att sommaren snart är på ingång
men först ska våren passera med vattenpussar och solblänk i snödrivor
snart ska kvarteret fyllas av lekande barn
skällande hundar och motorgräsklippare
snart ska doften av nyklippt gräs blandas med lukten av grillat kött
och grannar kommer att mötas naturligt med sommarlätt klädsel och solvarm hud




Fri vers av Trädflickan
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 18:56



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Gillar ditt sensuella skrivsätt. Alla sinnena får vara med. Enda invändningen skulle vara titeln. Känner inte av någon vintersömn i texten, bara det pulserande livet som är på ingång. Kram! A
2010-04-22

    johanni
En härlig tid men ack så kort.
2010-04-20

  aol
så sant, gillas
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan