Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Sällsynt agera

  


 

Stormtäck inte dalarna
vindstillnad i himmelssken
mött av smäktande toner
från flodens törstsläckande skönhet
behövs så knoppar orkar födas

Färglägg inte skuggorna
så de får liv
låt de förbli svarta
vid din kropps kontur
men inte nudda själen

Rena den skog som hotas
av mäktiga faror
smaka vattnet ur ömhetens magiska källa
våga döpa dig i kärlek

Bygg inga murar
av önskan att stänga ute ont
lär vår värld att vara vacker
utan behov av att kallblodigt skada

Kriga inte mot varandra
fredspipans rök formar hjärtan i himlen

om du bara vågar se

Tid att inse
vi andas alla samma samma luft
att förorena den
vore att ta död på oss själva

då finns ingen respons i ånger




Fri vers av devilsangel
Läst 612 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-29 12:20



Bookmark and Share


  _Zeeta_
Så OTROLIGT bra! tappa andan... bra skrivet!
2010-05-04

  sulimaa
Underbart vackra och sanna ord min vän ...smeksamt förtröstansfulla!
2010-05-03

    Elinora
Underbart skrivet!!! Jättefint och klockrent. KRAM
2010-04-29

    Lindizz
läs-tänkvärd och en målande text. bravo!
2010-04-29

  the apache kid VIP
viktiga väl skriven ord
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel