Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Värför inte jag.

Varför är jag inte värd i dina ögon?
Varför måste jag prestera mera och visa att jag också vill bli älskad.
Du gör skillnad på mig och henne.
Jag blir så ledsen att du inte vill släppa in mig i ditt liv.
Jag råkade se ett kort på henne och du sa att du hade städat bakom kylen , jag blev så ledsen att jag slängde kortet på henne.
Jag vill bli älskad , bli sedd och respeterad som jag är.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-01 19:01



Bookmark and Share


    knyfflan
Jätte fin dikt
lätt att känna igen sig i den känslan
2010-07-22

  nalltuss
Du visar så medryckande hur svårt det är att manipulera fram kärlek
2010-05-04

  firefire
vi vill nog alla bli sedda älskade och respekterade för de vi är,och vi alla är värda det och inget mindre! är det nån som bara gör dig ledsen och behandlar dig dåligt så är han nog inte den rätta för dig! Du är värd mer än så!
2010-05-01

  aol
känner igen mig i vissa situationer,
bra skriftat,
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP