Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döttrarna

de befinner sig inte längre inom armlängds avstånd, döttrarna

inte i stånd att längre dela dagarna och trivia

men likafullt inneslutna i vartevigaste andedrag

- låt väl gå -

- låt väl gå -

- låt väl gå-

som vore de ännu under händernas smekande

över håret över kinden och ett famntag

- låt det bara

gå dem väl -




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-01 20:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, låt det gå dem väl, innesluter mig själv i din enkla bön.
Mycket vackert, värmande och innerligt älskligt skrivet!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP