Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låter kanske en aning taget, men det var så det fick bli. (stieg larsson har fan inte patent på ett uttryck bara för att hans böcker säljer som smör. åh, ja förlåt, r.i.p)


Luftslottet

medan orden tattuerade mitt hjärta
och snedstegen märkte min själ
medan dagarna dog i sin svärta
brann drömmarna ihjäl

ödet inspirerade
till att satsa allt på ett kort
ödet triumferade
jag tänkte efter för fort

och medan vindarna ylade upprört
närmade jag mig slutet
slottet jag byggt var förstört
och löftet jag givit var brutet




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-06 02:16



Bookmark and Share


  Miss Mod
Skön text
2010-05-08

  Drömkram
Otroligt vackert! Kram
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|