Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilan

det pågår ibland flera samtal

samtidigt på insidan

några eniga

några som en storm

med kastvindar

 

ibland lägger sig stillheten

över det ombytliga

 

timme efter timme

 

som om

 

 

strax innan istiden

där finns vilan

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP