Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvetenskap

Bröstande
i ödmjukhet
säger du dig
tillhöra dem som vet

Guds innersta hemligheter
är lika uppenbara
för just dig
som
molekylers dans
avslöjas av kvantmekanikerns
nanovetenskap

Så vem ska jag hålla mig till
vem leder mig genom evigheten

jag som bara har min tro


på båda?




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allt finns. det är min tro.
2010-05-27

  aol
vilket dilemma men en gudom hoppas jag finnes bakom båda.
bra skriftat vännen,
2010-05-18

  Carola Zettergren
Det får bli en kompromiss , och resultatet blir ; Vetskapen!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP