Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från år 2005


ärrad


Och så var man där igen
med lusten att straffa
Kom över mig med hagelstormen inatt

Tystnaden inombords som efter
skeppsbrottet som
Efter stormen just
innan döden.
Och den bittra smaken av liv
i min mun som
äcklar mig och
mildras bara av min egen smärta

så fort jag hittar ett annat sätt
ska jag sluta
jag lovar

men inte än.




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 17:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Poesi full av svärta, väldigt stark text.
2022-01-31

  Niclas Petersson VIP
Gillar. Mycket.
"Tystnaden inombords som efter
skeppsbrottet som
Efter stormen just
innan döden."
2010-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Lusten att straffa kommer ofta över mig.
Det gamla spöknippet strålar fram.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin