Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dammiga arkivet igen, från hösten 2004.


Hej Höst!


hej Klarluften!
hej Fingervanten!
hej Vindblåset!
hej Äppelduns!
hej Tranrop!
hej Lövsingel!
hej Morgondimma!
hej Kalltassen!
hej Trädglöd!
hej Myskur!
hej Silvergräs!
hej Prasselhög!
hej Höst!




Fri vers av Fransisca Ferlin
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 22:39



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Lite fel årstid, men fin. :)
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin