Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemresa

så långt som härifrån till dit

är det därifrån och hit

och sen en ytterst liten bit

till dig

 

vi väntar och ser

väntar och ser

så tränas otåligheten

och jag

 

visst har vi gått den här stigen

så många gånger förr

nog snubblar jag varje gång på

samma sten

 

men minnet av utsikten drar

utsikten lockar och drar

insikten visar vägen

vägen hem




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP