Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftsamling


Var kommer den ifrån
kraften
som sprutar
grönska
utan plats i
lexikonens värld?

Vem samlade ihop
livet
nerskrumpnat
blekbrunt
till förväxling likt
död sten?

Någon
Något
Några
vill liv
vill leva
vill dig




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-20 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja. precis så! tack!
2010-05-27

  korpfjäder
lika förunderligt varje gång något börjar växa...
2010-05-20

  aol
ja vem eller vad sådde ala dessa frön som sedan växte,
en betänknsvärd skit,
2010-05-20

  Vind
Och du fortsätter dyka ner i de stora gåtorna, de existensiella förvillelserna. Väl satt i pränt (som vanligt). Välkomna för tanken.
Jag tror ibland att nyfikenhet och rent trots är det som mest får allt att sjuda. Vem vet?!
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP