Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dagar


Det finns dagar
jag anar
mitt liv är ändligt

Det finns dagar
när spralligheten
lurar döden

Det finns dagar
då solen tydligt syns
bak skira slöjor

Det finns dagar
med mojnad vind
i jordisk stillhet

Det finns dagar
av fullödigt liv
gränslöst




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 12:34



Bookmark and Share


  korpfjäder
Åh, den här kan jag känna igen mig i.
Och poetiskt känns den tät och fin!
2010-05-28

  Monika A Mirsch VIP
mjuk musik i diktens återkommande: "Det finns dagar... "

och jag går in i mina dagar och minns ...

och sista strofen läser jag som:

"Det finns dagar
av fullödigt liv
av gränslöshet"

och jag tar mig tillbaka från mina minnen till din vackra text ...
2010-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-05-27

    ej medlem längre
ja. det finns många såna dagar. tack för vackra ord!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP