Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligt


Du föll från piedestalen
du som jag hållit så högt
som ett dödsbud
drabbade mig nyheten
om din andra sida

Du är fortfarande min vän, min vän
men vänligheten är sorgkantad
i min visshet om
att din framtid
bakom galler
hindrar din visshet
om vänlighet från en vän
min vän




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-28 12:55



Bookmark and Share


  aol
smärtsamt fint beskrivet, blev så berörd
2010-06-14

  Nasrin
Det är sorgligt, men du har en fin sidan som kan förlåta trots allt.
2010-05-31

  Anna*
Smärtsamt uppvaknande. Vi vet egentligen så lite om varandra. Kram
2010-05-30

    imnotfinished
mycket fint beskrivet!
2010-05-30

  © anakreon VIP
Få positioner är mera utsatta
än den som pelarhelgon.
Calle
2010-05-30

  korpfjäder
Det där att vänskapen lever kvar kanske är stort nog!
2010-05-28

    ej medlem längre
ja, det är svårt när man får se sidor som man inte ens kunde föreställa sig fanns... men där börjar nog en ny resa, mot förlåtelsens land. den äkta förlåtelsen...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP