Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mush!

De sammanpressade sekunder

som föregår rörelsen

då bromsen lossas

och hundspannet släpps lös -

hade man de sekunderna

på något tillämpligt sätt kunnat

mäta kraften

lusten att löpa fritt

de ivriga svansarna

tassarnas krafsande

flåsandet och den ivriga darrningen

under pälsen...

Hade man det

kunnat mäta det

den återhållna energin

ivern och förväntan

då hade man kanske kunnat förstå

glädjen i startskottet.

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-06-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP