Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom tomrum


Kom tomrum
sluka min längtan
döva mitt hjärta
få det att sluta sakna
kom tomrum
passivisera mig
gör mig till en av dem
en av de kalla
en av de som slutat tro
en av de som inte längre hoppas
kom tomrum
svep bort mina ensamma tårar om natten
kom tomrum
gör mig kall
gör mig hårdhudad
kom tomrum
släck den värme som inte får värma någon annan
kom tomrum
låt mig sjunka ner i den grå massan
låt mig försvinna dit ingen söker mig
låt mig glömma vad glädje är
låt mig bestå av tomrum
tomrum ingen vill fylla
så kom
kom och töm mig
töm mig på det ingen ändå vill ha och dela
kom tomrum
kanske dagarna blir mer uthärdliga då
nätterna drömlösa

kom tomrum
det blir bara du och jag
så bara kom
ingen kommer hindra dig




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 13:51



Bookmark and Share


  sulimaa
Oj...den texten bäddade in min själ och mitt hjärta i ensamhetens utsatthet...en sorgsen bön...
2010-06-08

  Pilgrim
En otrolig bra dikt, känsla, tomhet, saknad..

"töm mig på det ingen ändå vill ha och dela."

tomrum som fyller tomrum, då finns det ingen tomrum kvar.
2010-06-07

  Vildkärlek
Du har beskrivit känslan av värdelöshet
och önskan att slippa dess smärta på det bästa sätt jag någonsin läst mycket bra =)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP