Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

studentvecka i Lund...

studenterna som blommor på flaket

av tutande lastbilar klädda i gröna

girlanger

vinkar med vita mössor

de leende förbipasserande

alla har de varit där

och sedan gick livet vidare

fast det inte kändes så




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP