Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boxning


Bygger ett skyddande skal
i kamp med den tjockhudade säcken

slag efter slag mot det redan döda
adrenalin och kroppsdoft

medan säden rinner längs mitt lår
av längtan till de tända ljusen

de skira lakan
som skyler den välkomnande fukten

smärta och njutning
den diffusa gränsen

mellan förnuft och känsla




Fri vers av Ord
Läst 700 gånger
Publicerad 2005-11-14 19:12



Bookmark and Share


  sol
*shit* ha ha..helt mållös!!! fy fan, vilken text...
fan, det här är ju ett underverk!!!
(ger sällan omdömen å bara femmor)

blir helt pillrig...
2006-01-01

  Hélène
I din dikt presenterar du verkligen två motsatser på samma skala. Och du gör det väldigt bra tycker jag. Kram
2005-11-15

  Jennie
Jag älskar den. *Kramisar* Jen
2005-11-15

  Propella
Oj ja, sensuellt till max. Tycker om växlingarna mellan det hårda och det mjuka, mellan det manliga och kvinnliga.

Och följande rader är avundsvärda:

"de skira lakan
som skyler den välkomnande fukten"
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord