Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm är aldrig vackrare än när den spricker


En dröm är aldrig vackrare än när den spricker

när man vaknar
inser att det bara kan vara en dröm

då smakar vemodet som sötast
saknaden beskast

det små i det stora
blir viktigare
än det stora hela

en dröm är aldrig vackrare
än när du bara finns i mina tankar
för våra blickar får inte mötas
våra händer inte hållas
vår hud inte snudda varann

läppar kyssa tom luft

en dröm är en dröm
även om den aldrig blir sann
så är den vacker

du är en dröm
vacker
omöjlig att få

därför älskar saknaden mig

smärtan är en trogen vän

uppvaknandet säger sorgset
en dröm är aldrig vackrare än
när den spricker





Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-10 16:33



Bookmark and Share


  Liz Petersson
Väldigt vacker.
Tror nog alla känner igen sig.
2010-06-10

  Suzy med punkterna
Sorgesam men fin
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP