Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Varför bara jag?

Varför finns det bara jag som ska ställa upp och jobba hela tiden.
Ska man behöva slita så man stupar på jobbet ,bara för att de inte ska ta in sommarjobbare för att minska utgifterna.
Nej någon rätsita ska det vara tycker jag.
Måste man köra ibotten både psykist och kroppslit innan det händer någoting.
Varför?




Fri vers av anita VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 18:44



Bookmark and Share


  aol
det handlar om pengar
2010-07-19

  firefire
tycker att du har rätt där! om de ska slita ut de stackare som är kvar på jobbet,istället för att leja in vikarier så att ni ordinarie kan få semester i lugn och ro och även kunna jobba utan att slita dubbelt så mycket som vanligt! hoppas det löser sig! lycka till !
2010-06-20

    Maria Malm
Testa att säga nej någon gång.
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP