Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet om natten

Skymningsluften väcker mig
när dimman kryper mot udden
medan ljuset släcker mig
lyfter mörkret min kind ifrån kudden

min svarta katt ligger och spinner
med ögon av glimmande guld
jag lämnar mitt hem och försvinner
i natten utan skuld

något lockar så
när vinden vänder takt
och natten viskar då;
du måste ut på jakt...

daggen på blöta strån
viker sig under mina spår
jag måste härifrån
från min livslånga korridor

nyponsnåren har taggar
nässlor har bladen som bränns
men natten har tårar som daggar
så det som sårar knappt känns

Jag springer på ljudlösa ben
Skär genom luften med mina händer
jag leker med tungan i munnen
över mina sylvassa hörntänder

Rovdjur har klor som kan slita
men jag har ett bett som kan bita
kanske hungern hos många är stor
men jag är törstigare än du tror




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-19 01:03



Bookmark and Share


  coffe
tycker om!!!!
2010-06-19

  Yrre VIP
Aj, mycket bra rimmat!
2010-06-19

  Drömkram
Underbart vackert skrivet. Jag uppmuntrar dig till att gå ut och jaga för bara där hittar du nytt liv. Kram
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|