Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balkongdörren står öppen och saker slutar inte eka i mitt huvud.



det är julinatt igen och världen gläntar
det är som vi glömmer
åkrarna vidderna träden
alla var de tomma skelett
för en inandning sedan


det är julinatt
och sommar i en sekund
det gör så ont
så ont att förstå


julinatt och
jag kan inte omfamna tiden
regnet
nätterna
vintern med dig


det gör så ont
så ont att förstå
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 934 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-07 01:15



Bookmark and Share


  aol
vackert vännen
2010-07-19

    ej medlem längre
vackert, vackert.. vackert.
2010-07-11

  Shininkagemusha
Aj som fan.
2010-07-10

  J P
Ont och vackert på en och samma gång..
Låt Juli ta hand om dig nu
/J
2010-07-07

  poesi pplot
underbar.
slagkraftig.
träffar mjuka rosa platser i pansaret.
jag får en helt tom sjuk känsla av denna.
härligt skrivet.
haha, låter konstigt att säga "härligt" om julinattens mörker men men ack ack..
2010-07-07

  rundgångbalansochgungning
Föll*
2010-07-07

  rundgångbalansochgungning
Perfekt. Förr lite extra för de första raderna ;

det är julinatt igen och världen gläntar
det är som vi glömmer
åkrarna vidderna träden
alla var de tomma skelett
för en inandning sedan


Keep it up
2010-07-07

  Johannes
det gör jävligt ont.
2010-07-07

  gehe
I like.

Jag gillade att den målade upp känslorna och dessutom stämde in på min vardag just nu.

Den träffade.
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP