Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmeböljetrams... ;-)




Aforismens natur

 

 

Aforismen är som en semafor

signalerar att nåt kommer

att sättas i karantän

 

kan understundom liknas vid

en metafor

står för nåt helt annat...

 

en sval skald

är sällan het...

 

ändå längtar en het skald

efter svalka...

 

 

efterfrågan kan behöva

en paus

 

 

i het panna kan ej alltid

stekas ägg

 

ägget är förbannat löst

idag...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP