Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.earth.google.com


Kartresa

Jag snurrar på jorden i datorn
och reser utan karta
smyger mig in i dalar
kör luftmoppe mellan höga hus

Jag reser en drömmarnas resa
ser det satellitögat sett
skuggor av buskar på stäppen
parkerade bilar och havets skum

Men hjärtat värker och ögat väts
när jag sakta kryper närmre
i låtsashelikoptern zoomar jag in
min bortglömda onåbara barndom

Jag snurrar på jorden i datorn
från rymden sett så litet allt är
men längtans sår jag fann
i mitt hjärta
igen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-11-18 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP