Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Tänk vad skönt att du sitter brevid mig och håller om mig och smeker mig sakta.
Din beröring är helt upphetsande och min kropp vill ha mer av din närhet.
Du klär av mig sakta och samtidigt pussar du mig av din passion.
Jag smeker din snopp och kysser den samtidigt.
Du tar din snopp in i mig och vi älskar hett och passionerade.
Vi har en härlig och skön stund.
Sen tar vi och går in i duchen och har det underbart.
Jag vill säga till dig att jag älskar dig av hela mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-22 18:07



Bookmark and Share


  Kalle.O
Kärlek är njutning!
2010-11-06

  Maria T
En underskön kärleksdikt
2010-09-12

  nalltuss
Åååh vad skönt du skriver .Man kan ana att detta egentligen är andra versen . Jag saknar alltså hur det går till för att man ska hamna bredvid en sån som dej.
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP