Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskärmade elaking!




på långt håll från

skärmen


(ibland måste man resa sig)

 

blir den svarta pilen

till en

darrande tjock äcklig elak

 

fflluuggaa

 

(bäst jag går och lägger mig...)



Surr natt!










Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP