Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a propos en rad nya förbud i Gaza...

man ryser i djupet av sitt obetäckta huvud




Den eviga fresterskan...


Kvinnan är en farlig sak
har ej alltid ändan bak...
står med Satan i förbund
trutar läckert med sin mund

Bör ej vistas utomhus
männen faller då, som krus
Bäst att kvinnan skaffa undan
särskilt på moderna rundan

Varje lag må pränta in
att hon syndig är i sinn
lockar mannen i fördärv
när han slavar för sin skärv...

Helst hon borde rotas ut
då fick mannen resolut
all sin sinnesro tillbaka
fast han sakna' nog sin kaka...






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-30 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påpälsad och ihopsydd! Jojo...
Att bli stenad till döds kan ju vara en befrielse:(
Jag har flera svordomar på tungan...
Bra rytet!
2010-07-31

  stenhur VIP
De som vill se kvinnor klädda
med svart tyg från topp till tå
är nog mer än gruvligt rädda
för hur illa det kan gå
om de ser en skymt av hud
låt dom bedja till sin gud
att dom slipper se
kvinnan skapad som hon e
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP