Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste Björn Björkegrens dikt om en kompis död , och slogs av all gemenskap
och kärlek jag möter delandes våra livs sorger..

å Tack Chanel för "Hjortöga" ;-)



Livräddning

 


långsam kantring
i sorgehav

främlingar enas i kylans vatten
jag ser bruna ögons sorg och rädsla
du ser mina fruset blå
jag håller om dig
vill skänka min sista värme
vår sorg är tung
och vi sjunker i mörker

sinande krafter lyfter dig mot ytan
får mig att sjunka
och dig att lida min andnöd
depressions vatten
och orons vind
förenas i raseri och brutalitet


sliter i vårt nyfunna hopp av nylon
en badring i form av ett hjärta
Låt oss klättra ombord
Älskade Hjortöga
i en famning ovan ytan
rida ut denna stormen
och låta grynings vind

visa vägen


mot framtiden




Fri vers av Ord
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-11-21 21:23



Bookmark and Share


  Jennie
*Tagen* Helt otroligt hur du lyckas uttrycka dig i dina texter. Du har fått gåvan och ingen är gladare än jag att du använder den som du gör. Detta är sååå vackert, WOW!

Kram Jen
2005-11-27

  livstycke
Gillar......bra!
2005-11-21

  Propella
Du är så stark med orden, så närvarande. Följande rader är himmel:

Jag ser bruna ögons sorg och rädsla
du ser mina fruset blå
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord