Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att för liten och svag , försent vilja hjälpa det redan sårade..


omtanke


Korthus
Intill ett träd i vinden

Skydd av papp
runt pinad stam

retroaktivt bandage
kring barndoms sår




Fri vers av Ord
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-21 23:50



Bookmark and Share


  Propella
Du hanterar även det här formatet alldeles lysande. Slås av hur mycket som får plats i dina få rader.
2005-11-22

  Wretling
Intressant med barndoms sår, det är oftast dom som präglar ens liv
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord