Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla vackert


jag lyssnar på dina ackord med medveten nonchalans
det är farligt avslöja hur du ljuder

för en gång bar du mitt hjärta som en segerkrans
kantade röda linjen med gitarrsträngar
du visste det då

nu är tiden rätt men du är helt fel
och fortfarande ser inte du

du är inte mannen
men visst fan är du drömmen

och fortfarande ser inte du




Fri vers av Elin S
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-11-30 20:57



Bookmark and Share


  stannar kvar
"du är inte mannen
men visst fan är du drömmen"
Underbart.
Älskar den raden =)
Snyggt i övrigt också.
2005-12-01

  Propella
Först var jag lite sur på dig, att du inte lagt ut en text på så länge he he. MEN DEN HÄR ÄR UNDERBAR!!!!! Så, nu fick jag sagt det. Älskar älskar älskar:

"jag lyssnar på dina ackord med medveten nonchalans
det är farligt avslöja hur du ljuder"
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S