Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas musik....




Berörd av livet

 

Musikens toner smeker det inre

bär mirakel till himlens höjd

andas djupt när syre porlar

sjunger sånger av hjärtats fröjd

 

Ord i texten smeker mjukt

inom väcks en vacker sorg

tårar samlas i hjärtats salar

forsar över kroppens borg

 

Känslor dansar över huden

följer sångens vackra ton

pulsen ökar av livets flöde

och i styrkan hittas ron




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-16 11:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Precis som det är. Så snyggt fångat.
2010-11-29

  Suzy med punkterna
Inget som musiken i livet
2010-09-23

  Michaela Dutius
En underbar och poetisk beskrivning av hur musik och text påverkar hela vår människa.
Stiligt poetat!
2010-09-16

  PPQ
livet är musik, snarae än en dans på rosor....gillar den här skarpt
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP