Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet och samhörighet , å ett försök till sensualism ;-)
Tack Propella för din magiska rad *kram* Du är bäst !



Välkommen


Min mun snuddar brytningen
mellan skuldra och hals
missar parfymens villospår
du doftar vackrast naken och
mina sinnen möter din kroppsdoft

starkare än kokkaffe och uppvärmd vedspis
hälsar den mig välkommen hem




Fri vers av Ord
Läst 643 gånger
Publicerad 2005-11-25 12:00



Bookmark and Share


    Louvisa
kan det sägas bättre?
detta ÄR närhet och sensualism kryddat med, jodå, trygghet.
fullkomligt underbar.
2006-02-08

  Ki
Den här osar välbehag!
Du har ett fantastiskt språk
som lätt målar
förnimmelser
i mig!

Tack!
2005-11-26

  Jennie
Ja vad säger man..du har ännu en gång lyckats fånga mig med dina texter. Detta är inte ett försök till sensualism, detta ÄR sensuellt och otroligt vackert. Du skriver så otroligt..du beskriver det så bra att jag fångas av att jag ÄR i det du beskriver.

WOW!

Kramis Jen
2005-11-25

  Daniel_78 VIP
även om jag kanske tycker att första stycket
och sista raderna skilljer sig lite lite stilmässigt
så är båda väldigt bra..
sista två raderna är brasvarm kärlek på högsta gradantal enligt mig
2005-11-25

  Markattan
Vilket underbart alster med en enorm värma och styrka i raderna.
Vackert och väldoftande!
2005-11-25

  Propella
Jag (som faktiskt fått VIP-treatment och fått premiär-se den före alla andra) fångas lika mycket av den nu, som när jag läste den första gången. Det finns en värme och trygghet i den här, det är inget jagande. Så tack för läsningen.
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord