Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie helsing


Kärlekssaga

Du och jag..inga andra ska finnas där
tro mig, jag håller dig nog ännu kär
vi skulle kunna älska passonerat, det vet du nog
älska,kyssas..hångla..smeka varandra som en stark plog
Jag känner att du vill ännu ha mig efter alla dessa långa år
min vän, kan inte rå för att tiden bara går och går
Men du ser nog, att jag kan inte bara lova det ena och det andra
men vi ska nog den lånag vägen vandra
du skikcar ofta bilder på dig..min vän, dom ser vackra ut..
dom säger nästan titt ut..
Ha,ha..fick till det där....nå väl..puss på dig och tack för din bildersköna
dom är lika vackra som en kärleksskröna..





Fri vers av anita VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP