Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördagsmorgon när livet ler mot mig...


Kärleksstund



Tidigt vaknad och pigg
skådar jag mitt blod från ovan

Lugna andetag och saliga anleten
hos barnen som smugit sig in under natten 

oroliga rörelser blir mumlande svar
till mina fingrars ritade gåtor, på nakna ryggar

små fingrar ritar tillbaka
på Pappas kitsliga rygg

glada irisar och fnittrande pupiller
anfaller mig med krigets kittlingar

Vi schasas kärleksfullt ur sängen av Mor
busarna lagar frukost som nakna kockar

medlare skickar bud till trött Mor
morgonens förhandling vid dukat bord


Freden är här..




Fri vers av Ord
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-11-26 11:28



Bookmark and Share


  Propella
Jag, som dyrt och heligt lovat att aldrig skaffa barn, upptäcker till min förvåning att den här texten sätter igång alla tänkbara biologiska klockor hos mig. Det är nog den finaste kritik jag kan ge.

Du påverkar.
2005-11-26

  Ki
*ler*

Mysigt
varmt
och
charmigt!

Hoppas få uppleva liknande krig själv en dag!
Det finns nog inget vackrare...
varmare...

Tack för stämning och kramgo morgonkänsla!
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord