Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Varför ska man bli anklagad?

Mycket ska man tåla men nu är droppen nådd.
Blir anklagad för något jag inte gjort.
Vet varken till elller i från.
Sitter och gråter i min ensamhet.
Varför ska man förklara sig hur man är och med mera.
Vet inte hur jag ska göra nu.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-03 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla som falskt anklagar och sprider förtal:

LOSERS, ALL

Bara skratta åt dem. Se dem som clowner
2011-03-26

    Ken Cassel
Ja, det där låter ju jobbigt, Annelie
Kanske du skulle komma till Stockholm för att hälsa på mig istället då jag själv numera är en fri man
Kanske vi då kan lära känna varann lite bättre
Hör av dig i sådana fall

Mera kramar

Ken
2010-11-13

  Kalle.O
Säger som Lasso, skit i dom! Mänskligheten kan vara obotligt grym ibland...
2010-11-06

  aol
vet du inom dej att du inget gjort, så frukta icke vnnen, för du vet ju,
2010-10-05

  LassO
skit i dom helt enkelt
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP