Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja,vad tror vi egentligen om \"livet på andra sidan döden\"?


dansa i glädje

du bara log och log
och log
in i det sista log du
förvissad om
att snart var du
på andra sidan
där tid och rum
inte existerar
som här

du bara log
för du visste
att snart skulle du
dansa ja saligt dansa

inte skulle du
vila i frid




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 794 gånger
Publicerad 2005-11-26 20:59



Bookmark and Share


  Linda A
Så vacker och tänkvärd att jag får tårar i ögonen.
2005-12-11

  rebecca d
där kommer jag med att dansa. Så vackert tänkt...
2005-12-07

  Jessica Ewa
Din text ingiver hopp och glädje! Tack för det!
// Jessica Ewa
2005-11-26

  Ingrid Nilsson
Skrev den bara rakt av,så jag får väl ta och bearbeta den lite nu,tack för kritiken.
2005-11-26

  rebecca d
härligt...tänk vilken skillnad det gör när man vet vad som väntar...
får jag ge nån kritik: jag tror du inte ska ha med interpunktioner (komma etc), tror blir vackrare då
2005-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson