Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hihi, det här med 100 ord tilltalar mig! Kul grej.


100 ord; Din största passion blandades med smaken av ett nederlag och nybryggt kaffe.

Det var bara över en kaffekopp, med nybakade lavendelskorpor till, som orden föll där vi satt på ett mysigt café. Vi hade suttit en lång stund och du snurrade hela tiden koppen, strök pekfingret längs kanten eller drog handen genom håret. Jag betraktade dig under lugg, undrade lite över vad som gjorde dig besvärad och försökte hålla igång samtalet. Min blick svepte över de andra borden med sina vita dukar och det var precis när jag upptäckte ett välbekant ansikte, som du sa att du blivit kär.

 

 

 

Och jag doppade besvärat mina skorpor i kaffet och du snurrade din kopp.




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-11-27 01:34



Bookmark and Share


  sol
så bra beskrivet! snygg.
2005-11-27

  AC
Ah, strålande.

"Min blick svepte över de andra borden med sina vita dukar och det var precis när jag upptäckte ett välbekant ansikte, som du sa att du blivit kär."

Där hugger det till.

Titeln är en liten story i sig.

Skriv flera.
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman