Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig synade



det dröjde ännu en tid
men märket löpte utmed
som elden utan plats

hon sänkte ekan under isen
bröt bryggans vita trä
som ryggen bryts av ok

sömmens stygn broderade
och ännu denna väntan

den kalla natten hennes skydd
undan frågor ställda

de kärleken bär osynligt
aldrig synade men märkta






Fri vers av kath
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-10 22:24



Bookmark and Share


  Anders P VIP
samma bildframkallande och lite mystiska stil som så ofta.
2010-10-11

  Larz Gustafsson VIP
En del märken ser bara Gud och du själv.

Kul att se att du är tillbaka, Kath.
Välkommen!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath