Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord; Det ögonblicket är förevigt fastetsat i mig och din blick sa mer än 1000 ord..

 

Det var den där januarinatten då den gnistrande kalla snön inte förmådde tävla med värmen och hettan inom oss. Vi var på väg hem, du småretades och kastade lösa snöbollar mot mig och jag log ikapp med stjärnorna, lika berusad av din närhet som av de öl vi delat. Den natten var vår och månen bar på ljuset från resten av livet.

 

Din idé om att ta genvägen lät lika självklar som vår tro på odödlighet och jag önskar att jag protesterat. Det var din blick då som berättade livets historia, när isen brast och jag frös fast för alltid...




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-11-27 14:03



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
brrr väldans finnurlig titel!
2005-11-28

  Propella
Hoppsan! Vilken text! Du är en strålande skribent, men det har jag redan påpekat. Älskar textens vändning, dubbeltydigheten.
Ja. Mycket bra gjort!
2005-11-27

  Natalie VIP
Uj vilken vändning.
Först lycka och underbar värme,
sedan ett liv som slutar i en vak..
Väldigt bra :)
2005-11-27

  Roger VIP
Kallt och frysande mitt i det varma minnet. Snygg vändning!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman